Wil je met ons in contact komen?

  Laat een wit gestucte woning bouwen

  Een wit gestucte woning laten bouwen is erg populair. De kleur en de structuur geven het huis een nieuwe, moderne uitstraling. Kies voor een witte gevel in combinatie met een rieten dak of juist donkere dakpannen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is echter niet alleen mooi. Uw woning is goed geïsoleerd en het beschermt tegen de invloeden van het weer.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Wij bouwen een wit gestucte woning volledig naar wens

  Als u een eigen woning laat bouwen, zonder of met wit gestucte muren, luistert Karsten in Vroomshoop naar uw wensen. Deze wensen vormen de basis van het uiteindelijke ontwerp van uw huis. Waar nodig voorzien wij u van advies. Met behulp van onze ruime ervaring vervullen wij al uw woonwensen, zonder het benodigde wooncomfort uit het oog te verliezen. Een woning die u kunt laten bouwen, is een schuurwoning. De wit gestucte muren in combinatie met de zichtbare houten balken zorgen voor een geslaagde combinatie tussen modern en klassiek. Zo creëert u een landelijk, doch modern huis.

  Vertel ons over uw droomhuis

  Heeft u ideeën over uw droomhuis? Deel deze met ons. Zo bouwen wij vanuit Vroomshoop de wit gestucte woning van uw dromen. Heeft u toch meer inspiratie nodig? Vraag ons inspiratieboek aan. Meer mensen hebben ons dit type woning laten bouwen. Deze projecten helpen u wellicht bij het ontwerpen van uw droomhuis. Heeft u vragen? Stel deze aan ons door te bellen naar 0546 645 000 of te mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. We horen graag van u.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico