Wil je met ons in contact komen?

  Vrijstaande woning bouwen

  Een vrijstaande woning laten bouwen, heeft veel voordelen. U heeft namelijk de volledige vrijheid om het ontwerp en de indeling van uw woning te kiezen. Spendeert u bijvoorbeeld graag tijd in de keuken? Dan passen wij hier ons ontwerp op aan met een woonkeuken waarin u genoeg ruimte heeft. Daarnaast ervaart u in een vrijstaande woning veel privacy en creëren we een tuin die u veel ruimte en vrijheid geeft. Wij bouwen een vrijstaande woning volgens uw wensen en het bijbehorende budget.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Een vrijstaande woning op duurzame wijze laten bouwen

  Bij Karsten uit Vroomshoop ontwerpen en bouwen we niet alleen een vrijstaande woning naar uw wensen, maar nemen we ook de meest recente duurzaamheidseisen in acht, zoals de BENG-eis. Het is zelfs mogelijk uw huis te bouwen volgens de passiefhuis-methode. We besteden dan onder andere aandacht aan goede isolatie en het volledig luchtdicht bouwen van uw vrijstaande woning. Het is hiermee mogelijk om een landelijk modern huis meer energie te laten opwekken dan dat het verbruikt. Dit bevordert het wooncomfort én is goed voor de portemonnee en het milieu. Dit is mogelijk bij alle panden, bijvoorbeeld een wit gestucte woning of een schuurwoning.

  Bel of mail ons en vertel uw woonwensen

  Wij luisteren vanuit Vroomshoop graag naar uw woonwensen. Deel deze met ons door te bellen naar 0546 645 000 of een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Het is ook mogelijk om inspiratie op te doen voor het laten bouwen van uw vrijstaande woning. Vraag hiervoor ons inspiratieboek aan. We horen graag van u, dus neem contact met ons op!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico