Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Vrijstaande woning bouwen

  Een vrijstaande woning laten bouwen, heeft veel voordelen. U heeft de volledige vrijheid om het ontwerp en de indeling van uw woning te kiezen. Spendeert u bijvoorbeeld graag tijd in de keuken? Wij ontwerpen een woonkeuken waarin u genoeg ruimte heeft. Daarnaast heeft u in een vrijstaande woning veel privacy en minder geluidsoverlast. Het ontwerp van de tuin eromheen zorgt hiervoor. De tuin geeft ook veel ruimte en vrijheid. Heeft u de behoefte aan ruimte? Wij bouwen een vrijstaande woning volgens uw wensen en het bijbehorende budget.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Een vrijstaande woning op energiezuinige wijze laten bouwen

  De werknemers van Karsten bouwen een energiezuinige vrijstaande woning die aan de EPC-eis, en per 1-1-2021 de BENG-eis, uit het Bouwbesluit voldoet. Het is zelfs mogelijk deze te bouwen volgens de passiefhuis methode. We besteden dan onder andere aandacht aan goede isolatie en het volledig luchtdicht bouwen van uw vrijstaande woning. Het is hiermee mogelijk om een landelijk modern huis meer energie te laten opwekken dan dat deze verbruikt. Dit vermindert het wooncomfort niet. Het is zelfs goed voor de portemonnee en het milieu, aangezien er minder energie wordt opgewekt. Dit is mogelijk bij alle panden, bijvoorbeeld een wit gestucte woning, maar ook een schuurwoning.

  Vertel uw woonwensen aan ons

  Wij luisteren vanuit Vroomshoop graag naar uw woonwensen. Deel deze met ons door te bellen naar 0546 645 000 of te e-mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Het is ook mogelijk om inspiratie op te doen voor uw droomhuis. Vraag hiervoor ons inspiratieboek aan. We horen graag van u, dus neem contact met ons op!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen