Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Villa laten bouwen

  U kunt ons vanuit Vroomshoop een villa laten bouwen. Een huis is een villa wanneer dit een grotere, vrijstaande woning is. Deze dient ook stijlvol ingericht te zijn. Het bouwen van een groot, stijlvol huis laat u aan ons over. De inrichting is echter volledig aan uzelf. Wij zijn de juiste keuze voor de bouw van uw villa. Als u ons uw villa laat bouwen bent u ervan verzekerd dat al uw woonwensen terugkomen in het ontwerp.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Leef in stijl door een villa te laten bouwen

  U kunt door ons een energiezuinige villa laten bouwen. Bij een vrijstaande woning zijn luchtdicht bouwen en een goede isolatie belangrijke factoren in het energieverbruik van de villa. Wij ontwerpen uw droomvilla in Drenthe of Overijssel op een manier waarbij het energieverbruik zo laag mogelijk blijft. Zo is het stijlvol wonen in een villa ook verantwoord. Een huis dat meer energie opwekt dan dat het verbruikt, wordt ook wel een passiefhuis genoemd. De afgelopen jaren hebben wij meer van dit soort projecten uitgevoerd.

  Deel uw woonwensen met ons

  Ga met ons in gesprek! We luisteren naar uw wensen en voorzien u waar nodig van advies. De mensen van Karsten uit Vroomshoop laten op basis van uw wensen de villa van uw dromen bouwen. Wilt u zien wat wij voor anderen hebben betekend? Vraag direct ons inspiratieboek aan. Eventuele vragen beantwoorden wij telefonisch via 0546 645 000 of via het volgende e-mailadres: info@karstenbouwbedrijf.nl. Neem gerust contact met ons op.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen