Wil je met ons in contact komen?

  Villa laten bouwen

  Wilt u een prachtige landelijke villa laten bouwen? Ontdek dan de unieke ontwerpen van onze architecten uit Vroomshoop. Wij ontwerpen een woning die niet alleen stijlvol is, maar ook aan al uw wensen voldoet. Zo bent u verzekerd van een uitzonderlijke woning die u volledig naar uw smaak kunt inrichten. Als u besluit om uw villa te laten bouwen door ons bedrijf, dan bent u ervan verzekerd dat al uw woonwensen terugkomen in het ontwerp.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Leef in stijl door een prachtige landelijke villa te laten bouwen

  U kunt door ons een duurzame, landelijke villa laten ontwerpen en bouwen. Bij een vrijstaande woning zijn luchtdicht bouwen en een goede isolatie belangrijke factoren in het energieverbruik van de villa. Wij ontwerpen zo uw droomvilla in Drenthe of Overijssel op een manier waarbij het energieverbruik zo laag mogelijk blijft. Zo is het stijlvol wonen in een villa ook verantwoord. Een huis dat meer energie opwekt dan dat het verbruikt, wordt ook wel een passiefhuis genoemd. De afgelopen jaren hebben wij meer van dit soort projecten uitgevoerd.

  Neem contact met ons op om uw woonwensen te delen

  Wilt u een landelijke villa door ons laten bouwen? Ga dan met ons in gesprek! We luisteren naar uw wensen en voorzien u waar nodig van advies. De specialisten van Karsten uit Vroomshoop laten op basis van uw wensen de landelijke villa naar uw wensen bouwen. Wilt u zien wat wij voor anderen hebben betekend? Vraag direct ons inspiratieboek aan om onze eerdere projecten te bekijken. Bij vragen of voor advies kunt u contact met ons opnemen via 0546 645 000 of info@karstenbouwbedrijf.nl.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico