Wil je met ons in contact komen?

  Het verbouwen van uw woning in regio Overijssel

  Voor het laten verbouwen van uw woning in regio Overijssel, schakelt u Karsten uit Vroomshoop in. We helpen u om uw woning duurzamer en praktischer in te richten, zodat deze bestand is voor de toekomst en u flink in de portemonnee bespaart. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw wensen voor een aantrekkelijker interieur en exterieur werkelijkheid worden. Zo voelt u zich nóg meer thuis in uw woning!

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Schakel onze specialisten in voor het duurzaam verbouwen van uw woning in regio Overijssel

  Als u uw woning in Overijssel of omgeving wilt verbouwen, kunt u uitstekend bij onze aannemers terecht. Wij luisteren naar uw wensen en weten door onze ruime ervaring deze ook te realiseren. Daarnaast denken we mee hoe we uw huis praktischer kunnen inrichten op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik. Door uw huis goed te isoleren, zonnepalen te installeren of luchtdicht te bouwen, gaat er geen onnodige energie verloren en investeert u in een toekomstbestendige woning. Ontdek de mogelijkheden voor het laten verbouwen van uw woning in Overijssel of omgeving!

  Bekijk onze projecten of neem contact met ons op

  Wilt u uw woning energiezuinig laten verbouwen in regio Overijssel? Schakel dan ons bedrijf uit Vroomshoop in en vraag naar de mogelijkheden. Karsten is te bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0546 645 000 of een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze bouwprojecten in Twenterand? Ook dan bereikt u ons via de eerdergenoemde kanalen.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico