Wil je met ons in contact komen?

  Schuurwoning bouwen

  Laat ons een moderne schuurwoning bouwen. Een schuurwoning is in essentie een woning voorzien van houten gevelbekleding. Dit materiaal wordt eventueel afgewisseld met gevelstenen of zink. Hierdoor ontstaat een prachtige uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om veel glas te gebruiken. Hierdoor komt er veel natuurlijk licht naar binnen. Dit beperkt het energieverbruik en is ook esthetisch erg prettig. De klanten van Karsten hebben vaker een schuurwoning laten bouwen. Deze ervaring nemen de medewerkers mee naar uw project.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Vergroot uw woonruimte en laat een schuurwoning bouwen

  Wij bouwen een schuurwoning volledig naar wens en conform de EPC-eis, per 1-1-2021 de BENG-eis, uit het Bouwbesluit. Op een landelijk modern huis als een schuurwoning is vaak veel ruimte om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen. Zo bouwen we een schuurwoning waar u energiezuinig in woont. Een schuurwoning combineert het klassieke van houten balken met het moderne van wit gestucte muren. Deze combinatie resulteert vaak in een droomhuis. De afwerking van de schuurwoning kan traditioneel met pannen, maar ook golfplaten of zink worden veel door ons gebruikt. Een dak van deze materialen is goed te combineren met zonnepanelen. Daarnaast is het mogelijk om voor een rieten dakbedekking te kiezen. Hierbij worden de zonnepanelen in het veld of op platte daken geplaatst. Wij hebben het voorrecht om dit soort woningen vaker te bouwen. U doet inspiratie op door te kijken naar onze voltooide projecten.

  Ontwerp samen met ons uw schuurwoning

  Bent u er in geïnteresseerd om uw schuur om te laten bouwen tot schuurwoning? Neem in dit geval contact met Karsten uit Vroomshoop op door te bellen naar 0546 645 000 of te e-mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. We ontwerpen uw schuurwoning graag volledig naar wens. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico