Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Schuurwoning Diepenveen

  Net buiten de bebouwde kom van het Overijsselse dorp Diepenveen hebben Paulien van Noort en Arno Schuurs op landgoed Overvelde een woning gerealiseerd in de vorm van een schuur. Althans, zo ziet de woning er van buiten uit. Het no-nonsense huis Qocoon, zoals zij het zelf noemen, is namelijk heel persoonlijk en draait voornamelijk om het woongemak aan de binnenkant.

  "De Qocoon is de weerspiegeling van de ideale woning die wij in gedachten hadden. Er is bij onze woning geen architect aan te pas gekomen. Wij wilden een huis echt volledig naar onze eigen zin", aldus Arno. "De patio in het midden van de woning zorgt voor veel licht, frisse lucht en energie en biedt ons veel privacy. Zelfs op mindere dagen kunnen wij hier heerlijk buiten genieten. Rondom deze plek leven wij als gezin. Vanuit alle vertrekken kijk je zo uit op deze binnentuin. Ondanks dit open karakter voelt elke ruimte heel fijn", aldus Paulien.

  “Wij hebben bij dit huis echt van binnen naar buiten gedacht. De basis was het woongemak, maar zeker ook de eenvoud.”

  Vraag het inspiratieboek aan

  Om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat ons bijzonder maakt, adviseren we ons inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

  Vraag aan
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico