Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Rietgedekte villa in Bornerbroek

  Een hobbelig zandpad, met aan weerszijden hoge groene bomen, leidt ons naar een prachtig perceel van bijna 5000 m². Voor Rik en Mieke Brunsman is dit het mooiste plekje van Twente. Het echtpaar woont sinds de zomer van 2012 met hun drie kinderen in het Nijreesbos. "Ik geloof wel dat we verwend zijn met zo'n prachtig huis op deze plek", vertelt Mieke trots. "Ook voor de kinderen is het hier heerlijk. Ze hebben binnen en buiten alle ruimte en hoeven nooit te letten op doorgaand verkeer". "De ruimtes in het huis zijn lekker ruim, maar ook leefbaar en gezellig" vult Rik aan.

  Zelf vinden ze het overdekt terras aan de zuidkant een van hun lievelingsplekjes. "Op warme dagen kun je hier lekker in de schaduw zitten, en wordt het in het najaar wat frisser, dan doen we de buitenhaard aan."

  “"We waren op slag verliefd op het ontwerp van het huis. Veel licht en fijne ruimtes."”

  Vraag het inspiratieboek aan

  Om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat ons bijzonder maakt, adviseren we ons inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

  Vraag aan
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico