Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Abstract passiefhuis in Wierden

  Op het eerste gezicht oogt het passiefhuis in Wierden als een abstracte en eigentijdse kubus. Maar door deze vorm wordt er zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt van de zon.

  De Noord- en Oostzijde van het huis zijn afgeschermd tegen de kou met een vrij dichte metselwerkgevel. De Zuidgevel is daarentegen heel transparant, met een serre, overdekt terras en balkon. Hierdoor ligt het energieverbruik stukken lager dan bij een 'normaal' huis. De woning is goed geïsoleerd, luchtdicht en telt zoveel technische snufjes dat het huis zelfs meer energie oplevert dan het verbruikt.

  “"Een gloednieuw huis dat meer energie levert dan het verbruikt"”

  Vraag het inspiratieboek aan

  Om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat ons bijzonder maakt, adviseren we ons inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

  Vraag aan
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico