Wil je met ons in contact komen?

  Droomhuis laten bouwen

  Al vele klanten hebben door Karsten, gevestigd in Vroomshoop, hun droomhuis laten bouwen. Het proces begint bij een gesprek met u. Hier doet u inspiratie op voor uw droomhuis en luisteren wij naar uw wensen voor het bouwen van uw huis. Wij vertalen deze wensen vervolgens naar een ontwerp. Zodra u akkoord gaat met dit ontwerp, gaan wij aan de slag. We verduidelijken dan de praktische details van het bouwproces. Op basis van uw inspiratie, wensen en eisen bouwen wij vervolgens het huis. Zo ontstaat een woning die volledig naar uw wensen is ontworpen en gebouwd. Doe inspiratie op voor het droomhuis dat u wilt laten ontwerpen en bouwen!

  Doe inspiratie op om uw droomhuis op energiezuinige wijze te laten bouwen

  Ons volledige bouwproces gebeurt conform de BENG-eis. Hier kunt u zelf allerlei extra’s, zoals gevel- en dakisolatie, aan toevoegen om uw woning nog energiezuiniger te maken. Karsten in Vroomshoop heeft jarenlange ervaring in het bouwen van verschillende soorten woningen, zodat u eenvoudig inspiratie bij ons opdoet voor een huis. We ontwerpen en bouwen onder meer vrijstaande woningen. Tijdens het ontwerpen van huizen staat het optimaal gebruiken van ruimte en het behouden van privacy centraal. Hetzelfde geldt voor onze schuurwoningen, die erg populair zijn door de combinatie van modern en klassiek. Dit komt bijvoorbeeld terug in de zichtbare houten balken en de wit gestucte muren. Ontdek de mogelijkheden en doe inspiratie op voor het laten bouwen van uw droomhuis!

  Vraag ons inspiratieboek aan voor het laten bouwen van uw droomhuis

  Zijn de voorbeelden op deze pagina niet genoeg? Vraag dan ons boek ter inspiratie aan om ideeën op te doen voor uw eigen droomhuis. Ga hierover met ons in gesprek zodat wij uw huis ontwerpen en bouwen op basis van uw inspiratie. Heeft u nog vragen over ons? In dit geval belt u eenvoudig naar 0546 645 000 of stuurt u een e-mail naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder met het opdoen van inspiratie, zodat u uw droomhuis bij ons kunt laten bouwen.

  Ronduit bijzonder droomhuis Hellendoorn

  Een landelijke villa met een zeer bijzondere rietgedekte kap.

  Lees meer

  Klassiek landelijke villa in Hoonhorst

  Deze woning is het schoolvoorbeeld van een klassiek landelijke villa.

  Lees meer

  Ruime nieuwbouwwoning in Hengelo

  Een moderne woning met verrassend veel ruimte en een enorme achtertuin.

  Lees meer

  Prachtig verbouwd huis in Collendoorn

  De nieuw aangebouwde villa, sluit perfect aan op de bestaande, verbouwde woning.

  Lees meer

  Verbouwing woning Apeldoorn

  Deze geheel verbouwde woning heeft een modern uiterlijk, maar past perfect bij de bestaande architectuur in de straat.

  Lees meer

  Stijlvol passiefhuis in Hengelo

  Een stijlvol passiefhuis met bijzondere architectonisch details. Het gebruik van bijzondere materialen maken de woning echt af.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico