Wil je met ons in contact komen?

  Passief woonhuis

  Een passief woonhuis is een van de nieuwe manieren van duurzaam wonen. De afgelopen jaren realiseerden we voor een breed scala van onze projecten dergelijke passiefhuizen. Het eerste passiefhuis-appartementencomplex in Nederland wist Karsten te bouwen in Vroomshoop. Ontdek deze unieke bouwmethode voor duurzaam en zuinig wonen en ervaar optimaal comfort!

  Scroll verder

  De voordelen van de methode voor een passief woonhuis

  Het belangrijkste voordeel van een passief woonhuis is de grote sprong vooruit in wooncomfort. U heeft geen last meer van koudeval en tochtbewegingen waar dan ook in huis. In combinatie met de zeer goede ventilatie is het bijzonder aangenaam vertoeven in een passief woonhuis. Daarnaast is de grote vermindering van uw energieverbruik zeer prettig voor de portemonnee en het milieu en investeert u met het bouwen van een passiefhuis in de waarde van uw vastgoed. Kortom: met het bouwen van een passiefhuis realiseren we een echt droomhuis.

  Een passiefhuis als een bewezen manier van bouwen

  Nadat Bo Adamson en Wolfgang Feist in 1991 vier rijwoningen bouwden als passief woonhuis en in 1996 het Passiefhuis Instituut (Phi) oprichtten, groeide de methode snel. Wereldwijd zijn er inmiddels 40.000 van dergelijke projecten uitgevoerd. Dit zijn onder andere woningen, kantoren, scholen, zwembaden en appartementsgebouwen. We stellen daarom dat het een bewezen concept is en we passen deze methode graag toe op uw vrijstaande woning.

  Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw woning

  Wij ontwerpen en bouwen graag een eigen huis voor u volgens de methode van het passiefhuis. Heeft hier vragen over? Bel dan naar 0546 645 000 of stuur een e-mail naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Voor meer informatie over onze projecten, vraagt u ons inspiratieboek aan of neemt u contact op met ons bedrijf in Vroomshoop!

  Vraag het inspiratieboek aan

  Om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat ons bijzonder maakt, adviseren we ons inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

  Vraag aan

  Ontdek de mogelijkheden

  Wij ontwerpen en bouwen vanuit Vroomshoop graag een eigen huis voor u volgens de passiefhuis methode. Heeft u vragen over deze methode? Bel dan naar 0546 645 000 of stuur een e-mail naar info@karstenbouwbedrijf.nl. We horen graag van u zodat we ons enthousiasme over de passiefhuis methode verspreiden. Heeft u inspiratie nodig? Vraag in dit geval ons inspiratieboek aan of neem contact met ons op!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico