Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Bouwen volgens de passiefhuis methode

  De afgelopen jaren was een breed scala van onze projecten een passief woonhuis. Het eerste passiefhuis appartementencomplex in Nederland is door ons gebouwd in Vroomshoop. Na elk project raken wij van Karsten meer en meer enthousiast. Door de positieve reacties die wij hebben ontvangen van de bewoners zijn wij ervan overtuigd dat dit een heel goede bouwmethodiek is.

  Scroll verder

  De voordelen van de passief woonhuis methode

  Het belangrijkste voordeel van een passief woonhuis is de grote sprong vooruit in wooncomfort. Geen koudeval en tochtbewegingen waar dan ook in huis. In combinatie met de zeer goede ventilatie is het bijzonder aangenaam vertoeven in een passief woonhuis. Daarnaast is de grote vermindering van uw energieverbruik voor verwarming zeer prettig voor de portemonnee. Tevens investeert u in de waarde van uw vastgoed. De vraag naar woningen met een betaalbare woonlast groeit namelijk alleen maar. Tot slot is een passief woonhuis ook heel goed voor het milieu. Zeker als we bouwmaterialen gebruiken die het milieu minder belasten. Al met al klinkt een passief woonhuis als een droomhuis.

  Een bewezen manier van bouwen

  Nadat Bo Adamson en Wolfgang Feist in 1991 vier rijwoningen bouwden als passief woonhuis en in 1996 het Passiefhuis Instituut (Phi) oprichtten, groeide de methode snel. Wereldwijd zijn er inmiddels 40.000 passief woonhuisprojecten uitgevoerd. Dit zijn onder andere woningen, kantoren, scholen, zwembaden en appartementsgebouwen. We stellen daarom dat het een bewezen concept is. Het is mogelijk deze methode toe te passen op uw vrijstaande woning.

  Vraag het inspiratieboek aan

  Om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat ons bijzonder maakt, adviseren we ons inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

  Vraag aan

  Ontdek de mogelijkheden

  Wij ontwerpen en bouwen vanuit Vroomshoop graag een eigen huis voor u volgens de passiefhuis methode. Heeft u vragen over deze methode? Bel dan naar 0546 645 000 of stuur een e-mail naar info@karstenbouwbedrijf.nl. We horen graag van u zodat we ons enthousiasme over de passiefhuis methode verspreiden. Heeft u inspiratie nodig? Vraag in dit geval ons inspiratieboek aan of neem contact met ons op!