Wil je met ons in contact komen?

  Karsten Daarlerveen, voor het bijzondere bouwen

  Als geen mens ooit zou dromen zou de wereld er waarschijnlijk een stuk saaier uitzien. Als u op deze website terecht bent gekomen, is de kans groot dat u ook zo'n droom heeft. Een droom van een eigen huis dat speciaal voor u gebouwd is en aan al uw wensen voldoet. Een huis dat de wereld een stukje mooier maakt. Als dat inderdaad het geval is, bent u bij Karsten aan het juiste adres.

  Scroll verder

  Dromen laten uitkomen

  Wij dromen graag met u mee en geven uw huis in alle opzichten de uitvoering die het verdient. Wanneer een architect uw droom op de juiste manier vorm heeft weten te geven, begint het belangrijkste gedeelte van het proces: de uitvoering. Het dromen houdt daar echter niet op, het wordt in dit gedeelte juist naar grotere hoogtes getild. Wij helpen u graag uw droom te continueren door bijzondere, eigentijdse en inventieve elementen aan te dragen. Details zijn immers in grote mate bepalend voor de schoonheid van een huis.

  Voor het bijzondere bouwen

  Al meer dan 40 jaar zijn we bij elke vraag kritisch en onderscheidend. Dat maakt ons bijzonder. We denken graag met u mee en komen voor elke opgave met een creatieve oplossing. Dat maakt ons bouwen zo bijzonder. Een huis bouwen is niet zo moeilijk, een droom realiseren wel! En dat hebben we al vele keren gedaan.

  Kijk maar eens rustig rond op onze website. Bekijk de foto's en lees het verhaal erachter. U zult ontdekken hoe anderen gedroomd hebben én hun droom ook hebben waargemaakt.

  Vraag het inspiratieboek aan

  Om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat ons bijzonder maakt, adviseren we ons inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

  Vraag aan
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico