Wil je met ons in contact komen?

  Landelijk modern huis bouwen

  Voor een uniek ontwerp om een landelijk modern huis te laten bouwen, schakelt u Karsten uit Vroomshoop in. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van natuurlijke elementen in onze ontwerpen, zoals hout en natuursteen. Hierdoor creëren we een robuuste en stijlvolle uitstraling aan zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning. Laat u verrassen door de mogelijkheden voor de woning van uw dromen!

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat een landelijk modern huis naar uw wensen bij ons bouwen

  Bij Karsten, gevestigd in Vroomshoop, laat u een landelijk modern huis volledig naar wens ontwerpen en bouwen. Dit kan een villa, een schuurwoning of een ander soort pand zijn. Wij hebben daarnaast ervaring met het ontwerpen van duurzame en toekomstbestendige woningen. Enkele voorbeelden zijn het plaatsen van zonnepanelen, goede isolatie en het luchtdicht bouwen van een landelijk modern huis. Hiermee is het mogelijk om uw vrijstaande woning meer energie te laten opwekken dan dat deze verbruikt. Dit merkt u in uw portemonnee en dit is ook beter voor het milieu. Wij zijn een van de weinige bouwbedrijven uit Overijssel die dit al jaren doen.

  Neem contact met ons op om uw woonwensen te bespreken

  Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u met ons in gesprek over het laten bouwen van een landelijk modern huis? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 645 000, een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl

  of ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u met het realiseren van het huis van uw dromen!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico