Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Landelijk modern huis bouwen

  Een landelijk modern huis heeft veel natuurlijke elementen die tijdens het bouwen worden toegevoegd. We verwerken vaak hout en natuursteen in dit soort woningen. Dit geeft een unieke sfeer aan de woning. Deze sfeer komt ook terug aan de binnenkant van de woning. De natuurlijke elementen komen ook hier terug. Er zijn houten elementen zichtbaar in combinatie met de moderne uitstraling van glas. Met deze combinatie bouwen wij een landelijk, doch modern huis.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat ons het landelijk modern huis van uw dromen bouwen

  Karsten ontwerpt uw huis volledig naar wens. Dit kan een villa, een schuurwoning of een ander soort pand zijn. Wij hebben daarnaast ervaring met het ontwerpen van energiezuinige woningen. Enkele voorbeelden zijn het plaatsen van zonnepanelen, goede isolatie en het luchtdicht bouwen van uw landelijk modern huis. Hiermee is het mogelijk om uw vrijstaande woning meer energie te laten opwekken dan dat deze verbruikt. Dit merkt u in uw portemonnee en het is beter voor het milieu. Wij zijn een van de weinige bouwbedrijven uit Overijssel die dit al jaren doen.

  Deel uw woonwensen met ons

  Heeft u vragen of wilt u met ons in gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar 0546 645 000, te e-mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl of het contactformulier in te vullen. Schroom niet en stel uw vraag. Wij ontwerpen en bouwen vanuit Vroomshoop graag een landelijk modern huis voor u.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen