Wil je met ons in contact komen?

  Een huis bouwen in Overijssel

  Heeft u al jaren de droom om een eigen huis te bouwen in Hengelo, provincie Overijssel? Nu is de hoogste tijd om actie te ondernemen. Wij ontwerpen en bouwen in samenspraak met u het huis van uw dromen in Hengelo of elders in de gehele provincie Overijssel. Uw wensen staan hierbij centraal. Wij zorgen vanuit Vroomshoop dat deze wensen volledig binnen uw budget uitkomen. Hierdoor woont u de komende jaren in een huis dat van alle gemakken is voorzien. Dit alles gebeurt conform de EPC-eis, per 1-1-2021 de BENG-eis, volgens het Bouwbesluit.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat het huis van uw dromen werkelijkheid worden door het te laten bouwen in Overijssel

  Tijdens het bouwproces staan uw wensen centraal. We zetten uw wensen goed op papier en verliezen het budget niet uit het oog. Zo bouwen we het huis van uw dromen volledig naar wens in Hengelo, de provincie Overijssel of zelfs in Drenthe. Voordat we beginnen met bouwen gaan we dan ook met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Onze ontwerpers voorzien u hierbij van passend advies. Zo komen we samen met u tot het beste ontwerp. In ons inspiratieboek doet u ideeën op voor uw project en ziet u wat wij voor u kunnen betekenen.

  Bespreek uw wensen met ons

  De ontwerpers van Karsten ontwerpen een luxe villa volledig op basis van uw wensen. U laat dit huis vervolgens in Hengelo of ergens anders in de provincie Overijssel bouwen. Benieuwd hoe we u ondersteunen in de bouw van uw droomhuis? Neem dan contact op door te bellen naar 0546 645 000 of te mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. We beantwoorden al uw vragen graag, dus neem contact met ons op!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico