Wil je met ons in contact komen?

  Een huis bouwen in regio Emmen

  Wilt u een huis laten bouwen in de omgeving van Emmen, provincie Drenthe, door ons aannemersbedrijf? Karsten, gevestigd in Vroomshoop, helpt u graag. De afgelopen jaren werkten wij aan meerdere projecten. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgedaan die wij inzetten om u te adviseren over de woning van uw dromen. Deze bouwen wij in overeenstemming met de BENG-eis. Het huis dat ons aannemersbedrijf voor u bouwt in Emmen, of een andere plaats in Drenthe, is dan ook energiezuinig en duurzaam. Dit begint bij een gunstig binnenklimaat dat wij voor u realiseren. Ontdek de mogelijkheden zelf!

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat het huis van uw dromen bouwen in regio Emmen door ons aannemersbedrijf

  Wij gaan met u in gesprek om uw perfecte woning te realiseren. We nemen hiervoor ruim de tijd en geven u persoonlijk advies op maat, zodat uw wensen en eisen concreet worden uitgewerkt. Hierdoor ontstaat een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en binnen uw budget past. Dit huis kunt u vervolgens door ons aannemersbedrijf laten bouwen in Emmen of een andere plaats in provincie Drenthe. Het is mogelijk om een volledig nieuw huis te laten ontwerpen en bouwen in de door u gewenste stijl. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een schuurwoning die het moderne aspect van energiezuinig en duurzaam wonen met de klassieke uitstraling van houten balken combineert. Laat u adviseren door onze specialisten en laat de woning van uw dromen bouwen!

  Neem contact met ons op voor het laten bouwen van uw huis in Drenthe

  De medewerkers van Karsten in Vroomshoop luisteren naar al uw wensen en eisen. Vanuit hier ontwerpt en bouwt ons aannemersbedrijf het huis van uw dromen in Emmen of elders in provincie Drenthe. Bent u benieuwd hoe we dit doen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 645 000 of een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. U stelt uw vragen over ons bedrijf ook door het contactformulier in te vullen. We horen graag van u!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico