Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Een huis bouwen in Emmen

  Wilt u een huis laten bouwen in Emmen, provincie Drenthe? Karsten helpt u graag. De afgelopen jaren werkten wij aan meerdere projecten. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgedaan die wij inzetten om u te adviseren over uw droomhuis. Deze bouwen wij in overeenstemming met de EPC-eis, welke per 1-1-2021 verandert in de BENG-eis. Het huis dat wij voor u bouwen in Emmen, of Drenthe, is dan ook energiezuinig. Dit begint bij een gunstig binnenklimaat.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat het huis van uw dromen bouwen in Emmen en omgeving

  Wij gaan met u in gesprek over uw droomhuis. We nemen hiervoor ruim de tijd en geven u persoonlijk advies op maat. Hierdoor ontstaat een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en uw budget. Dit huis kunt u vervolgens laten bouwen in Emmen, provincie Drenthe. Het is mogelijk om een volledig nieuw huis te laten ontwerpen en bouwen in de door u gewenste stijl. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een schuurwoning die het moderne aspect van energiezuinig wonen met de klassieke uitstraling van houten balken combineert. Het resultaat: een erg aantrekkelijke uitstraling.

  Ontwerp uw droomhuis

  De medewerkers van Karsten luisteren naar al uw wensen en eisen. Vanuit hier ontwerpen en bouwen wij het huis van uw dromen in Emmen, provincie Drenthe. Bent u benieuwd hoe we dit doen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0546 645 000 of te mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. U stelt uw vragen ook door het contactformulier in te vullen. We horen graag van u, dus neem contact met ons op

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen