Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Een eigen huis laten bouwen

  Een eigen huis volledig vanuit het niets laten bouwen, geeft u de vrijheid om deze volledig naar uw wensen te ontwerpen. Ten eerste heeft u de keuze om de nieuwbouwwoning te bouwen waar u wilt; u bepaalt de locatie. Ten tweede is het laten bouwen van een nieuwe woning erg leuk. Uw hele familie denkt mee. Daarnaast heeft u de kosten volledig zelf in de hand. Ook kunt u een nieuw huis van de toekomst laten bouwen. Dit is bijvoorbeeld volledig energiezuinig door het gebruik van zonnepanelen. U maakt alle beslissingen. Hierdoor is het laten bouwen van een eigen huis een echt avontuur. Maar om u niet te laten zwemmen in de vele keuzes, zullen wij u daarin goed begeleiden.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Een eigen huis energiezuinig laten bouwen volgens energieprestatie-eisen

  Wij ontwerpen en bouwen een nieuwbouwwoning volledig energiezuinig. Daarnaast voldoet de nieuwe woning die wij laten bouwen aan de EPC-eis, per 1-1-2021 de BENG-eis, uit het Bouwbesluit. Goede isolatie van het huis en luchtdicht bouwen spelen hierin de grootste rol. Een voorbeeld van een nieuw huis dat u door ons kunt laten bouwen is een passiefhuis. Dit soort huizen wekken meer energie op dan dat ze gebruiken. Karsten is hierin gespecialiseerd. Het verminderen van het energieverbruik is een grote motivatie tijdens de bouw van iedere nieuwbouwwoning.

  Deel uw woonwensen met ons en laat uw droomhuis bouwen

  Uw woonwensen staan bij ons centraal. Als u besluit een eigen huis te laten bouwen, bespreken we tijdens ons eerste gesprek uw wensen en voorzien wij u van advies. Zo bouwen wij een nieuwbouwwoning die volledig aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld een prachtige villa. De ideeën van onze architecten zijn uniek en komen niet uit een brochure. Als wij uw nieuwe woning laten bouwen bent u verzekerd van een bijzonder nieuw huis. Dit kan een schuurwoning zijn, maar ook een prachtige vrijstaande woning. Uw woongemak staat voorop. Dit is de hoogste prioriteit tijdens de ontwerp- en bouwfase.

  Neem contact met ons op

  Wilt u inspiratie opdoen voor de bouw van uw nieuwbouwwoning? Bekijk dan ons inspiratieboek. Hier staan meerdere nieuwe woningen in die opdrachtgevers ons lieten bouwen. Hiermee doet u inspiratie op, zodat ook u een nieuw huis volledig naar wens kunt laten bouwen. Heeft u vragen? In dit geval belt u naar 0546 645 000 of mailt u naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Schroom niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden vanuit Vroomshoop graag uw vragen en helpen u uw eigen huis te laten bouwen.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen