Wil je met ons in contact komen?

  Een eigen huis laten bouwen

  Een eigen huis volledig vanuit het niets laten bouwen, geeft u de vrijheid om het volledig naar uw wensen te ontwerpen. Zo heeft u de keuze om de nieuwbouwwoning te bouwen waar u wilt; u bepaalt de locatie. Daarnaast kunt u met uw gehele huishouden meedenken over het laten bouwen van een nieuwe woning en heeft u de kosten volledig zelf in de hand. Ook kunt u een nieuw huis laten ontwerpen en bouwen dat toekomstbestendig en duurzaam is, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Kortom: u neemt alle beslissingen. Hierdoor is het laten bouwen van een eigen huis een echt avontuur. Om u niet te laten worstelen met de vele keuzes die u gaat maken, begeleiden wij u daarin uitstekend.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Een eigen huis laten bouwen volgens energieprestatie-eisen

  Wij ontwerpen en bouwen een zuinige nieuwbouwwoning naar de huidige duurzaamheidseisen. Zo voldoet de nieuwe woning die wij laten bouwen aan de BENG-eis. Goede isolatie van het huis en luchtdicht bouwen spelen hierin de grootste rol. Een voorbeeld van een nieuw, eigen huis dat u door ons kunt laten bouwen is een passiefhuis. Dit soort huizen wekken meer energie op dan dat ze gebruiken. Karsten, gevestigd in Vroomshoop, is hierin gespecialiseerd. Het verminderen van het energieverbruik is een grote motivatie tijdens het bouwen van iedere nieuwbouwwoning.

  Uw wensen staan bij ons centraal bij het bouwen van een nieuwbouwwoning

  Uw woonwensen staan bij ons centraal. Als u besluit een eigen huis te laten bouwen, bespreken we tijdens ons eerste gesprek uw wensen en voorzien wij u van advies. Zo bouwen wij een nieuwbouwwoning die volledig aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld een prachtige villa. De ideeën van onze architecten zijn uniek en komen niet uit een brochure. Als wij uw nieuwe woning laten bouwen, bent u verzekerd van een bijzonder nieuw huis. Dit kan een schuurwoning zijn, maar ook een prachtige vrijstaande woning. Uw woongemak staat voorop. Dit is de hoogste prioriteit tijdens de ontwerp- en bouwfase als u een eigen huis met onze hulp wilt laten bouwen.

  Neem contact met ons op voor het laten bouwen van een nieuw huis

  Wilt u inspiratie opdoen voor het laten bouwen van uw nieuwbouwwoning? Bekijk dan ons inspiratieboek voor voorbeelden voor een nieuw huis dat u volledig naar uw wens kunt laten bouwen. Hier staan allerlei ontwerpen in van diverse opdrachtgevers. Als u vragen heeft over het laten bouwen van een nieuwe woning, dan belt u naar 0546 645 000 of stuurt u een e-mail naar info@karstenbouwbedrijf.nl. We beantwoorden vanuit Vroomshoop graag uw vragen en helpen u uw eigen huis te laten bouwen.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico