Wil je met ons in contact komen?

  Een duurzaam huis bouwen

  Bent u op zoek naar een manier om een duurzaam huis te bouwen? Schakel dan Karsten uit Vroomshoop in. Wij zijn specialist in ecologisch bouwen en helpen u een woning te realiseren met optimaal comfort en minimaal energieverbruik. Zo bespaart u niet alleen op hoge energiekosten, maar draagt u ook een steentje bij aan een groenere omgeving. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning snel zelf!

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Een ecologisch en duurzaam huis bouwen met behulp van onze specialisten

  Wij voerden al diverse projecten uit om duurzame en zuinige woningen te realiseren, zoals het ecologisch bouwen van onze passiefhuizen. Door ons onder andere te richten op isolatie, ventilatie, het plaatsen van zonnepanelen en het luchtdicht maken van het huis, beperken we koudeval en tochtbewegingen in huis. Zo ervaart u optimaal comfort en vermindert u uw energieverbruik. Hiermee is uw woning helemaal klaar voor de toekomst en voldoet deze aan de meest recente BENG-eisen. Onze specialisten bouwen zowel nieuwe ecologische woningen in Twenterand en omstreken, maar voeren ook verbouwingen uit om een duurzaam huis te realiseren.

  Bel ons op of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  Wilt u de mogelijkheden ontdekken voor het ecologisch bouwen van een duurzaam huis? Neem dan contact op met ons bedrijf in Vroomshoop om uw aanvraag te bespreken. We zijn te bereiken via ons contactformulier, door te bellen naar 0546 645 000 of een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. U kunt ook onze eerdere projecten bekijken door ons inspiratieboek aan te vragen.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico