Wil je met ons in contact komen?

  Bouwen in Twenterand

  Als u een woning wilt bouwen in Twenterand, dan schakelt u de aannemers van Karsten uit Vroomshoop in. Wij hebben jarenlange ervaring in het vertalen van een ontwerp naar een unieke woning. In de uitvoering van het bouwen van een huis kunnen wij het project naar een hoger niveau tillen door onze eigentijdse, inventieve en duurzame elementen aan te dragen. We luisteren hierbij aandachtig naar uw woonwensen, die we weten te vertalen naar de woning van uw dromen. Ontdek de mogelijkheden voor uw huis!

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat uw woning bouwen in Twenterand door onze aannemers

  Voor het bouwen of verbouwen van uw woning in Twenterand, helpen onze aannemers u graag. We zijn onder andere gespecialiseerd in ecologisch bouwen en weten niet alleen een mooi en stijlvol huis te creëren, maar ook een duurzame en toekomstbestendige woning. Door bijvoorbeeld luchtdicht te bouwen, het isoleren van uw woning en het plaatsen van zonnepanelen, weten we comfort te combineren met energiezuinig wonen. Dit scheelt in uw portemonnee en maakt uw woning bestand voor de toekomst. Voor het laten bouwen van uw droomhuis, bent u daarom bij onze aannemers in goede handen!

  Neem contact met ons op om uw aanvraag te bespreken

  Wilt u een woning laten bouwen door onze aannemers in Vroomshoop, in Twenterand? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 0546 645 000 of een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Wilt u meer informatie over onze projecten? Vraag dan ons inspiratieboek aan om onze ontwerpen en woningen te bekijken.

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico