Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
  Wil je met ons in contact komen?

  Bouwbedrijven uit Overijssel

  Karsten maakt als een van de weinige bouwbedrijven uit Overijssel droomwoningen. Wij realiseren een energiezuinig droomhuis dat voldoet aan de EPC-eis, welke per 1-1-2021 verandert in de BENG-eis, volgens het Bouwbesluit. Dit begint bij een goede isolatie en het luchtdicht bouwen van de gehele woning. Hierdoor gaat geen energie verloren. Energie die niet verloren gaat, hoeft ook niet opgewekt te worden. Hierdoor zijn uw woonlasten niet alleen lager, maar belast u ook het milieu minder.

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat uw droomhuis bouwen door één van de uniekste bouwbedrijven uit Overijssel

  Wij ontwerpen uw huis volledig naar uw wensen, zodat u na het bouwen in uw eigen droomhuis woont. We nemen ruim de tijd om naar u te luisteren. Hierdoor heeft u genoeg tijd om goed na te denken over het huis van uw dromen. Wij voorzien u tijdens dit proces van persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt en wat niet. Hiermee ondersteunen wij u tijdens de ontwerp- en bouwfase van uw huis in Overijssel of Drenthe. Zo ontstaat er een woning volledig gepersonaliseerd voor u, gecombineerd met een hoog wooncomfort door onze suggesties. Wij zijn een van de weinige bouwbedrijven uit Overijssel met ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van gepersonaliseerde villa’s.

  Neem contact met ons op

  Wilt u weten wat wij vanuit Vroomshoop voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 645 000 of te e-mailen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Daarnaast is het mogelijk om inspiratie op te doen met onze eerdere projecten. Vraag hiervoor ons inspiratieboek aan. Twijfel niet en bespreek uw woonwensen met een van de beste bouwbedrijven uit Overijssel: Karsten!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen