Wil je met ons in contact komen?

  Bouwbedrijven uit Overijssel

  Karsten, gevestigd in Vroomshoop, maakt als een van de weinige bouwbedrijven uit Overijssel unieke ontwerpen voor duurzame woningen. Wij realiseren een toekomstbestendig huis dat voldoet aan de BENG-eis. Dit begint bij een goede isolatie en het luchtdicht bouwen van de gehele woning, waardoor er geen energie verloren gaat. Hierdoor zijn uw woonlasten niet alleen lager, maar belast u ook het milieu minder. Ontdek de mogelijkheden van ons bouwbedrijf uit Vroomshoop in Overijssel!

  Scroll verder

  Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

  Laat uw woning bouwen door een van de uniekste bouwbedrijven uit Overijssel

  Ons bouwbedrijf in Overijssel ontwerpt uw huis volledig naar uw woonwensen. We nemen ruim de tijd om naar u te luisteren, zodat we uw wensen kunnen vertalen naar een uniek ontwerp. Wij voorzien u tijdens dit proces van persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt en wat niet. Hiermee ondersteunen wij u tijdens de ontwerp- en bouwfase van uw huis in Overijssel of Drenthe. Zo ontstaat er een gepersonaliseerde woning, gecombineerd met een hoog wooncomfort door onze suggesties. Wij zijn tevens een van de weinige bouwbedrijven uit Overijssel met ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van gepersonaliseerde villa’s.

  Neem contact op met ons bouwbedrijf in Overijssel

  Wilt u weten wat we als bouwbedrijf in Overijssel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 645 000 of een e-mail te sturen naar info@karstenbouwbedrijf.nl. Daarnaast is het mogelijk om inspiratie op te doen door onze eerdere projecten te bekijken. Vraag hiervoor ons inspiratieboek aan. Twijfel niet en bespreek uw woonwensen met een van de beste bouwbedrijven uit Overijssel: Karsten!

  • Gratis inspiratieboek aanvragen
  • Bij elke vraag kritisch en onderscheidend
  • Alles naar uw wensen
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico